Hästvakt = hästproblem

Är hästvakt, i helgen, tillsammans med syrran. Visserligen till våra egna hästar men helt utan hjälp från mamsen och papsen. Å av någon konstig anledning så brukar hästarna alltid hitta på hyss och dumheter när mamma och pappa är bortresta, denna gång är inget undantag!!

Telefonen ringde, syrran svarade och i andra ändan var det mamma som blivit uppringd av grannen som medelat att våra hästar var lösa!

Grannen hade ridit förbi våra hagar då "Lillfisen" (FW Waseem) krypit under trådarna. Självklart så följde hans mor Witia och hagkompisen Wilya med på hans hyss och plötsligt hade hon (grannen) tre nyfikna araber efter sig i haserna. Turligt nog så var vi hemma så vi sprang ut och fick med hjälp av grannens man tag på hästarna efter några vändor fram och tillbaka på vägen här utanför.

Så nu ska jag snart ut och laga stängsel :(

Varför händer det alltid sånt här när mor och far reser bort(?) Är övertygad om att hästarna gör det på ren djävulskap! De är iallafall inne nu, i någorlunda säkert förvar. Något tidigare än planerat, men de får fasiken skylla sig själva!

Min Wilya som var en av rymmarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0