äntligen en uppdatering :)

Här har det hänt en hel del, återkommer till det lite senare. Men största anledningen till att jag inte uppdaterat den senaste tiden ligger i att vårat internet inte har funkat. Men i dag kom det ett nytt modem på posten så nu skall detta förhoppningsvis fungera ett tag.

Mycket glädjande att se att ni inte svikit... statusen på bloggen har legat på en ganska jämn nivå, Ni kan inte fatta hur uppmuntrande det faktiskt är.

En liten uppdatering vad gäller försäljningen av Wilya, Hon gick igenom veterinärbesiktningen med ett helt okej omdöme :) Röntgenplåtarna visade att hon var helt fri från eventuella lösa benbitar eller cystor. Hon såg helt enkelt riktigt bra ut på plåtarna. Enda anmärkningen låg vid några mjuka gallor på bakbenen, något som veterinären dock så väldigt lätt på med tanke på den senaste tidens halka och det faktum att hon går oskodd och att hon troligtvis gått och varit en aning spänd. Tror tjejen blev nöjd, för som det verkar så vill hon ha henne. Hon skulle dock resa bort under påsk, så Wilya blir kvar här hemma tills efter påsk. Vilken klippa hon är förresten; Vi har ju tränat lastning och hon är helt orädd och okomplicerat, går in utan problem, står helt still när man kör och tar det lungt och försiktigt när hon backar ut. Helt underbar är hon min lilla gofia.

Javisst ja, veterinärbesiktningen visade 1/2grads hälta runt om efter böjprov. Något som också troligen berodde på halkan. dessutom så sa veterinären att det är inget man bryr sig om så länge det ligger på alla fyra. hade däremot hältan varit större på ett av benen så skulle det vara mer anmärkningsvärt. Men att ha en halv grads hälta runt om är tydligen väldigt vanligt och inget man skall lägga någon vikt vid. Skönt tycker jag. Hon kommer bli en pärla inom distansvärlden, det är jag helt säker på!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0