Ingen Adam utan sin Eva

I morse tog jag "omvägen" förbi Borlänge på min väg upp till Järvsö. I Borlänge hämtade jag nedan söta lilla donna, med betoning på liten! Adam måste ju få en kompis att leka av sig lite på, då vi inte riktigt klarar av att sysselsätta honom. Så nu har Adam fått sin Eva. Visst är hon söt?



Lillfjanten tyckte dock inte alls om att åka bil... första timmen satt hon och skrek konstant, sen satt hon och såg illamående ut i ett par mil innan hon inte längre kunde hålla sig utan både kräktes, bajsade och kissade i buren. Inte helt lätt att vara åksjuk på första bilfärden. Stackars liten!!

Det har dock varit full-rulle hela eftermiddagen med massor av lek och jagandes fram och tillbaka. Så nog trivs de ihop våra två små kissar. Just nu tar de dock en pause. Adam ligger som vanligt på mina fötter och sover, medans lillfjant har krypit in under soffan för att vila. Blir intressant att se vart hon tänker ligga i natt och hur lång tid det tar innan hon är lika kelig som Adam är. Adam ligger ju med oss i sängen, gärna vid älsklingens fötter. (vad är det egentligen med katter och fötter?)


Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Super kul att du lämnade en kommentar :D Alltid kul att följa någon som sitter i samma båt så att säga :))

2011-11-14 @ 22:11:59
URL: http://endenise.se
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: Nej precis, den är inte alls tjock. Vill ha en vanlig simpel bomullshoodie i stl 50 men det verkar vara omöjligt haha :)

2011-11-15 @ 11:36:58
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0