Shit vad vi är slösaktiga...

Räknade ihop vår hushållsekonomi för januari. Alltså alla lösa kvitton (inte räkningar) Kan fasiken inte vara sant att två personer, en hund och två katter skall behöva kosta drygt 11000 på en månad!

Efter lite nogrannare uppdelning insåg vi att matkassan låg på knappt 4000 för oss två, vilket kanske är i överkant, men ändå inte hysteriskt mycket. Får bli slut på snabbmat helt enkelt. Att vi däremot köpt läsk och godis för över 500 kändes mer katastrofalt!! Härdanefter är det strikt " endast på fredag- lördag" som gäller för oss. Å då skall vi ändå inte frossa, men det är tillåtet att unna sig ngt. (Jag måste få mitt glas cola och M sin choklad)

Så vad var det andra upp till 11000 kan man undra(?) Tja drygt 1200 på bensin (endast M´s bil, jag tankade i slutet av december och har en kvarts tank kvar faktiskt) Förnödenheter så som toapapper, hygienartiklar mm gick på drygt 1000 spänn, djuren kostade några hundra men det som drog upp summan var div. barngrejer och prylar till att rusta. Bara tapeterna till kontoret gick på 1750kr och en arbetsstege på drygt 400:-. Men ändå... Vi känner oss ändå som två stycken Slösa. Blir till att bli mer Spara härdanefter..

.

Kommentarer
Postat av: Malin

Klart det springer iväg mer vissa månader men det är ju kanon att man håller stenkoll som du gör! :) Raka motsatsen till Lyxfällan iaf du ;)

2012-01-30 @ 15:51:52
URL: http://pejans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0