Vecka 37

...och jag känner mig redo att trycka ut Fis nu... eller egentligen inte, men jag är sjukt trött på att vara gravid.

Kan ju berätta lite om mötet hos barnmorskan igår förresten. Hon kommer fortfarande inte in i min journal, var tredje besöket nu som det inte blev infört några värden och mått på mig. Att hon dessutom tappat bort sina anteckningar från de två tidigare besöken gör ju inte saken bättre. Hon frågade mig om vad mitt SF-mått varit de tidigare gångerna. Känns tryggt... NOT!
Hur som helst så har mitt SF-mått börjat öka igen efter att ha planat ut lite. Så utplaningen berodde nog på att Fis lagt sig tillrätta. För nu är h*n fixerad med huvudet ner :) Gårdagens SF-mått låg på 35, vilket nästan är uppe på min kurva igen, bara en cm ifrån.

Vi tog upp vår oro för att Fis är en stor bebbe och att jag skulle önska ett tillväxtultraljud, å det verkade som om hon tog mig på allvar denna ggn, för hon skulle kolla upp möjligheterna för det och prata med både specialist mödravården och med en aurora barnmorska om hur jag skulle kunna få hjälp. Så på måndag ska vi få svar på vad hon kommit fram till tillsammans med dem. Spännande!

Å döm om min förvåning när hon plockade fram en gammal UL-apparat för att konstatera att Fis verkligen hade huvudet ner och var fixerad. Hade sån lust att be henne kolla på lite mer delar än bara huvudet (är så himla nyfiken nu) Men hann inte förns hon sa att apparaten var så gammal att det var det enda som apparaten dög till... Nåja skönt att veta att h*n ligger redo i rätt läge iallafall.

Hade även perfekta värden i både blod- och sockervärde.

Sockervärdet skall dock höjas ikväll ;) Godisskålen är framplockad, så trevlig helg på er allihop!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej Linnea.

Kul att du hittat till mig. Jag har 1,5 v kvar... Men misstänker starkt att jag kommer gå över. Så vi kommer nog få samtidigt.

Hoppas du mår bra och att du får till det där tillväxtultraljudet.

För övrigt gissar jag på en kille, 5 februari, 3500g.

Ska bli spännande att följa dig!

Kram

2012-01-14 @ 11:23:14
URL: http://larsols.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0